Ring 40 89 14 88

 

NANORENS, Månevej 21, 3100 Hornbæk

E: jakob@nanorens.dk 

CVR. 29490147

nanorens logo
  • Facebook Social Icon
 

det kan vi

PROFESSIONEL OVERFLADERENS

Vi tilbyder professionel højtryksrens af fliser og facader med topmoderne udstyr. 
Vores Kärcher højtryksrense-anlæg med varmtvands-anlæg opnår imponerende resultater både hvad angår rengøring og miljøvenlighed i forhold til konventionelle rengøringsmetoder. 

 
 

flise-rens

Nu kan dine gamle fliser blive som nye igen. Med specialudstyr renser vi effektivt og skånsomt dine fliser. Den efterfølgende algebehandling og imprægnering forsegler overfladen og forlænger levetiden på fliserne. 


Efter endt behandling vil fliserne – alt efter grundstandard – fremstå som nye.

facade-rens

Der findes mange forskellige facader, og det er vigtigt at den enkelte facade får den korrekte behandling. 

 

Mange facader kan man afrense med højtryk og varmt vand. Andre facader kræver en forbehandling med en opløsende kemi.

Vi kommer gerne og giver en vurdering af hvilken løsning som er bedst for din facade. 

 

træterrasse-rens

Alger er idag mere modstandsdygtige, over for proffessionel desinficerings kemi. Førhen var det nok at algebehandle sin træterrasse 1 gang årligt, for at holde algerne væk. Idag er man ofte nødsaget til at tage andre midler og metoder i brug.
Hos Nanorens kan vi få din træterrasse pæn igen. Alt afhængig af hvilken type træterrasse du har så benytter vi flg. metoder:

Til hårdttræ (fx ipé træ) benyttes en overfladerenser med højtryk. Til det blødere træ (fx trykimprægneret træ) benyttes en vand skuremaskine. Begge disse metoder er skånsomme for træet.

 

VINDUESVASK – ERHVERV

Tilbydes erhvervsvirksomheder.  Rene vinduer medvirker til en øget arbejdsglæde på arbejdspladsen. Det virker indbydende for dine medarbejdere, kunder og gæster. Med en vinduespolering fra Nanorens får din virksomhed pudset alle vinduerne, når behovet er der.

Med 10 års erfaring kan vi tilbyde top klasse vinduesvask udvendig og indvendig. Vi bruger kun de bedste materialer der giver skinnende ruder. Blandt andet kan vi med vores rentvandsanlæg og teleskopstænger vaske jeres vinduer i op til 18 meters højde. 

 

graffiti-rens

Graffiti kan meget hurtigt blive et irriterende problem. Når der først er kommet grafitti på en væg/facade er der desværre tendens til at der hurtigt kommer mere. Vi kan hurtigt rykke ud og fjerne den uønskede graffiti.

Vi anvender en kombination af miljøgodkendt kemi, lavtryksrens og ca. 90 grader varmt vand. Med denne metode sikres det at grafittien nænsomt fjernes med mindst mulig beskadigelse af overfladen.

flise-imprægnering

Se her hvordan vores flise-imprægnering, kan beskytte dine fliser.

FLERE BILLEDER