top of page

Tak for din indsendelse!

Har du brug for rådgivning? 

Rensning af terrasse

Hos Nanorens kan vi få din træterrasse pæn igen.

Ved brug af nogle helt specielle dyser kan vi skånsomt rense træterrasser. 

Alger er idag mere modstandsdygtige over for professionel desinficeringskemi. Førhen var det nok med en behandling af sin træterrasse 1 gang årligt for at holde algerne væk. Idag er man ofte nødsaget til at tage andre midler og metoder i brug.

Er træet meget medtaget af snavs og alger, kan vi bruge hedvand op til 95 grader, som neutraliserer alle alger. Til slut desinficerer vi træterrassen, så vi er sikker på, at alle alger går til grunde.

5 gode grunde til at få

en terrasserens 

Alger og snavs bliver fjernet 

Fugerne bliver renset 

Du undgår glatte belægninger

Du får en flot og indbydende terrasse

Du forlænger din terrasses levetid & holdbarhed

IMG_0946-.jpg

Tak for din indsendelse!

Få en gratis prøverens

Har du brug for rådgivning? 

Er du i tvivl om hvorvidt terrasserens er muligheden for dig?

Så kommer vi gerne ud til dig, og laver en prøverens på ca. 1 kvm, helt uden beregning, hvor du med det samme vil kunne se forskellen.

Derudover vil du modtage professionel rådgivning og vejledning om, hvordan du får den pæneste terrasse, og hvordan du vedligeholder den bedst. 

Afslutningsvis måler vi terrassen og giver dig en pris på, hvad en terrasserens af hele arealet vil koste - helt uforpligtende. 

IMG_6677x_edited.jpg

Ofte stillede spørgsmål 

træ-920kb.jpg

I hvilken årstid er det bedst at få en terrasserens?

Man kan som udgangspunkt få vasket sin træterrasse hele året. Dog ikke i frost perioder. Vi anbefaler at det bliver gjort i det tidlige forår. Det er oftest her, at der er flest alger på træterrasser grundet en lang og fugtig vinterperiode. 

Skal man som kunde være hjemme imens?

Nej man skal ikke være hjemme. 

Dog skal arealerne skal være nogenlunde ryddet når vi kommer. Dvs. havemøbler, krukker osv. skal være stillet væk. Derudover skal vi have adgang til en udvendig vandhane.

træ-800kb.jpg
træ-900kb.jpg

Kan overfladen på træterrassen blive ødelagt af rensen?

Man skal være forsigtig når man renser en træ terrasse med tryk. Træet kan rejse sig og en slibning kan være nødvendig. Da der findes mange hårdheder af træ, så foretager vi altid en prøverens inden opstart. Her kan man se hvordan træet arter sig og om det skal renses med kontrolleret højtryk eller om man skal benytte en anden metode.

bottom of page